Известие

Collapse
No announcement yet.

студена и топла прекъсва и гасне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• студена и топла прекъсва и гасне

значи и студена и топла прекъсва и гасне как е примерно в три хиляди оборота изведнъж отива на нула и гасне (на газ) на бензина не съм я пробвал ай понякога гърми ,но рядко , бях на майстор отвара стъпковото моторче каза че няма да гасне вече но тя сега ми мени оборотите и пак си гасне ..

колата 1.4 8v 1994година

Първоначално публикувано от svetlioman Покажи съобщение
    значи и студена и топла прекъсва и гасне как е примерно в три хиляди оборота изведнъж отива на нула и гасне (на газ) на бензина не съм я пробвал ай понякога гърми ,но рядко , бях на майстор отвара стъпковото моторче каза че няма да гасне вече но тя сега ми мени оборотите и пак си гасне ..

колата 1.4 8v 1994година
    Колега, пускането на темата е малко прибързано от твоя страна. Първото и най-важно е да разбереш дали изобщо работи на бензин, и дали създава същите ядове. Ако работи на бензин, значи си за газаджия, ако не, тогава вече може да се търси решение.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Колега,първо добре дошъл,защото те засичам за първи път!
      Боби -33 го каза правилно,но и аз съм бил новобранец тука,за това ще разширя въпроса.
      Първо уточнявай за какъв модел и с какъв мотор е колата.После или преди това се поразрови и потърси сходни теми.Има обилен материал.Ако не намериш,каквото ти трябва,поне ще видиш, как се поднасят въпросите,за да те разберем и да ти помогнем.
      В твоя случай дай още инфо и тогава ще се обадят и останалите и ще започнат да ти задават смислени въпроси за да се открие "белята"
      Успех!
      Мордохай!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

проблема май се оказа от акумулатор умряла клетка досега карам с един малко по здрав каточели понамали доста гасенето ...

Comment

А на мен ми се струва, че проблема ти е в клемите на акумулатора и като сте ги поочукали при смяната, се е пооправил проблема.
          При тебе е задължително, да опресниш всички връзки и клеми.Както плюсови, така и масите!
          И още извън темата, но много важно!

Това , че двама модератори са ти сръмжали да даваш повече информация, не означава, че трябва да се гипсираш!Отговаряли сме ти като колеги и юзери!То тука има и по-големи дзверове!
          Питай смело и давай инфо!Колкото и да е шантаво!
          Успех!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

зачисти си клемите с шкурка и ги намажи с грес

Comment

Е сефте пък чувам с грес точно да се мажат клемите... С масълце съм ги мазал в спешни ситуации ама с грес никога не съм и пробвал...
              И за да не съм офтопик съвсем, струва ми се по-скоро на проблем с газовата, тя и моята от време на време почва да гасне след стабилно каране по паветата. Просто изпарителя се разцентрова, едно леко врътване на болта за оборотите и всичко влиза в нормата.
              Last edited by McNicko; d.m.y г., 19:55.

Comment

Мажат се,на една червена барака с 1.7 мотор съм ги мазал и на транспортера ми да не окислява...........за по-добър контакт на акумулаторната клема и латун съм слагал.
                Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 20:03.

Comment

Ако е графитна грес още по добре.Почистване на клемите със шкурка и контактен спрей обаче си мисля аз.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                  X